tiistai 30. maaliskuuta 2010

Työviikon alku

Talolla riittää töitä. Kaikenlaista pikkuhommaa on tullut tehtyä pari päivää, kuten ullakon puolella muutamien saumojen tiivistystä. Seiniä olen myös kittailut ja hionut, jos vaikka pääsisi niitä maalaamaankin tässä vielä tällä viikolla.

Timpurimme on tehnyt kovalla vauhdilla saunaosastoa. Pukuhuoneen seinät ja katto on paneloitu, samoin saunan katto. Saunan seiniä ei ole vielä tehty koska puukeskuksessa ei ollut paneleita riittävästi. Pitäisi tulla torstaina lisää. Kiukaan kävin ostamassa eilen. Pitkällisen pohdinnan jälkeen päädyimme Harvian Figaroon. Figaro voitti Harvian kivitornimallin sopivammalla koolla. Meillä oli pitkään ajatuksena laittaa kiukaan ohjauskeskus pukuhuoneen seinään, mutta loppumetreillä tästä luovuttiin. Tietyissä Harvian malleissa olisi ollut vakiona erillinen ohjauskeskus, ja Figaroonkin sen olisi saanut. Tästä olisi vaan tullut lisähintaa n. 250 €, mikä olikin suunnilleen hintaero Figarolla ja muilla ehdokkailla joissa keskus oli mukana. Totesimme ettei tuo pieni mukavuuslisä ole hinnan arvoinen. Eiköhän sitä jaksa saunaan asti kävellä kiuasta operoimaan.

Huomenna olisi tarkoitus avustaa timpuria ullakon lattian tasoitetöissä (totesimme että parantaa ullakon käytettävyyttä ja helpottaa siivousta kun lattia tasoitetaan ja maalataan), ja mahdollisesti pääsen myös seinien maalaushommiin. Pääsiäisviikonloppu menee myös varmaan hyvin pitkälti raksalla, ja perjantaina suuntaamme sinne koko perheen voimin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti