lauantai 20. maaliskuuta 2010

Myynti-ilmoituksia

Piti nämäkin tehdä jo aiemmin viikolla, mutta kiirettä on ollut liikaa...

Eli aika pistää myyntiin turhia tai turhaksi jääviä kiinteistöjä :)

Ensimmäisenä se parempi kohde, joka ei välttämättä ihan tämän blogin lukijakuntaan niin hyvin osu, eli nykyinen asuntomme. 79,5 neliön 4h+k+s kerrostaloasunto Espoon Leppävaarassa: http://koti.welho.com/tvarjola/asunto.html Hyväkuntoinen asunto oikein hyvällä sijainilla jos tiedätte jonkun jolla olisi tarvetta. Vapautuu kesäkuun loppuun mennessä, eli sitten kun talo on valmis.

Enemmän tämän blogin kohderyhmään osuu toivon mukaan seuraava kohde. Nimittäin talonrakennusprojektimme surullinen alku, turhaksi jäänyt tontti Pohjois-Espoosta. Ostimme tontin syksyllä 2007, ja silloin oli kovasti puhetta, että alueen asemakaava valmistuu kesään 2009 mennessä. No, syksyllä 2009 tuli kaavaehdotus nähtäville, eli ihan ei aikatauluarvio pitänyt... Mutta tosiaan emme jäänet tuota odottelemaan kun löytyi hyvä tontti Klaukkalasta jonne oikeasti pääsi heti rakentamaan (syksy 2009 oli kokoajan meillä suunniteltu rakentamisen aloitusaika.) Viimeksi syksyllä kyselin kaupungilta kaavan aikatauluja, ja silloin oltiin sitä mieltä, että kaava voisi olla lainvoimainen jo syksyllä 2010, mutta todennäköisemmin talvella tai keväällä. Jos rakentamisella ei siis ole hirveä kiire, niin tässä hyvä tontti: http://koti.welho.com/tvarjola/tontti.html

Eli nämä pitäisi saada pois pääomaa sitomasta. Ostakaa pois nyt kun halvalla lähtee :D

Päivitys 4.1.2011:
Jätän tämän alkuperäisen jutun nyt tällaiseksi ihan arkistollisista syistä. Mutta tiedoksi, että asunto tosiaan on jo myyty kesällä, mutta tontti on edelleen vapaana. Kaavaehdotus menossa (toivon mukaan ) kevään aikana kaupunginhallituksen käsittelyyn, eli hyvällä tuurilla kaava on lainvoimainen syksyyn mennessä. Vanhaa kotisivua ei enää löydy, joten tarkempaa esittelyä ei nyt ole tarjolla. Tontti löytyy osoitteesta Anfallintie 24, Espoo. Kokoa on 1400 m2, ja rakennuspaikka on kallion päällä. Muuten hyvä tontti, mutta ei pääse rakentamaan ennen kaavan tuloa. Jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä! Osoite tuossa vasemmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti