tiistai 2. maaliskuuta 2010

Tilannepäivitys

Viimeisen viikon aikana ei työmaalla ole mitään erikoisempaa tapahtunut. Tasoiteurakka jäi tauolle, kun urakoitsija joutui lähtemään kattotöihin lumia pudottelemaan. Tällä viikolla ovat kuitenkin luvanneet saada urakan valmiiksi, joten sitä odottellessa ei ole vielä sisähommat päässeet muuten käyntiin.

Putkimies oli aloittanut eilen IV-putkien asennukset. Lauantaina olisi tarkoitus mennä tontille hommiin tekemään kattojen alaslaskujen runkoja, ja muutenkin sopimaan sisähommista niitä tekemään tulevan kaverin kanssa. Kattoja, laatoituksia ja muita pinnoitustöitä meille tulee tekemään Jari Lehtonen, joka oli isälleni tuttu eräältä parin vuoden takaiselta rakennustyömaalta. Hän aloittaa työt kunnolla ensi viikolla. Sähköurakoitsija ilmoitteli, että sähkökeskuksen osat ovat tulossa, ja hän tulee varmaan myös ensi viikolla niitä asentamaan ja muitakin hommiaan jatkamaan. Itse alan varmaan käymään työmaalla viikonloppuisin jotain töitä tekemässä mahdollisuuksien mukaan. Pääsiästä edeltävän viikon olen varannut talvilomaksi, joka varmaan menee työmaalla.

Lumet tulivat muuten katolta alas siltä puolelta taloa mihin ei tarkoituksella laitettu lumiesteitä. Tämä oli hyvä, koska se helpottaa savupiipun asentamista. Nyt pitäisi vaan saada asentajat katolle jotenkin... Myös autotallin katolta oli tullut lumia alas lumiesteistä huolimatta... Nyt pitäisi saada nuo lumikasat pois pihalta ennen kuin ne loppuviikosta jäätyvät taas, jos sääennusteisiin on uskomista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti