lauantai 20. maaliskuuta 2010

Kiireinen viikko

Tällä viikolla on talolla tapahtunut paljon. Yläkerran aulan katto ja sivuseinät ovat valmiit, ja samoin kaikkien muiden kattojen alaslaskut. Takkakin sai kuoren pintaansa. Eilen ja tänään talossa on tehty suursiivousta, kun pahiten pölyttävät hommat pitäisi nyt olla tehtynä. Olin tänään itsekin imuroimassa alakertaa teollisuusimurilla. Sen jälkeen aloimme vaimon kanssa käsittelemään seiniä. Tasoitetöiden jäljiltä seinissä on edelleen (tai sen jälkeen tulleita) naarmuja, koloja ja muita epätasaisuuksia jotka pitäisi saada hiottua tai kitattua piiloon ennen lopullista maalausta. Ehdin tänään hiomaan kaikki seinät ja vaimo teki perässä kittaushommia. Vasta kolme huonetta on saatu kokonaan valmiiksi, eli töitä riittää vielä ennen kuin maalaamaan pääsee.

Nyt on myös kunnolliset kaiteet rappusissa. Aiemmin talvella ja syksyllä meillä oli runkourakoitsijan tilapäiskaiteet, mutta ne vietiin pois tammikuussa. Sen jälkeen ei ole haluttu kaiteita tehdä, kun yläkerrassa on rullattu telineillä ja ne olisivat olleet tasoitetöiden tiellä. Nyt kun aulan katto on valmis ja telineet purettu oli mahdollista taas tehdä kaiteet. Ja hyvät kaiteet isäni oli timpurin kanssa tehnyt.

Vaikka oli kamera mukana, niin yhtään kuvaa en sitten muistanut koko päivän aikana ottaa. Täytyy yrittää huomenna.

Niin, sununtaina talo pitäisi sitten täyttyä vieraista kun Luja Kivitalot pitää meillä taloesittelyt. Mainos oli oikein Hesarin etusivulla, joten hieman jännittää miten paljon porukkaa saapuu paikalle. Eniten pelottaa mihin kaikki autot saadaan jos porukkaa tulee todella paljon, koska pihaan mahtuu tasan kaksi autoa, eikä teiden varsille oikein voi jättää kun on lunta niin paljon joka puolella. Onneksi meidän talomme vieressä on kaukolämpövoimala, jossa on tilava piha, eli käytetään siis sitä parkkipaikan jatkeena. Tuskimpana siellä kukaan sunnuntaina tulee käymään kun on näin lämmintäkin ;)

Mutta tervetuloa vaan kaikki sunnuntaina klo 11-13 meidän talolle tutustumaan. Tarkempi mainos on tuolla alempana, linkki vasemassa laidassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti