sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Viikonloppu raksalla

Viikonloppu vierähti hyvin pitkälle työmaalla maalaushommissa. Yläkerran aulan seinän maalaus oli tarve tehdä nyt, koska tasoiteurakoitsija jätti hyvän telineen lainaan miltä seinää pystyi maalaamaan. Seinä kun on n. 5 metriä korkea niin ihan pieni teline ei siihen olisi riittänyt, ja tikkailta olisi ollut hankala tehdä tuon kokoista seinää. Lisäksi seinä oli hyvä maalata nyt ennen kuin savupiippu nousee seinää pitkin ylös katolle. Lauantaina maalasimme vaimon kanssa yläkerran aulan seinän kertaalleen, ja sunnuntaina toisen kerran ja osan vielä kolmanteenkin kertaan. Lisäksi maalasimme portaiden alapinnan, eli vaatehuoneen katon valkoiseksi. Muut hommat olivat pääasiassa siivous ja järjestelyhommia. Samalla kun me maalasimme seiniä, isäni lakkasi aulan kattoon ja seiniin laitettavia puupaneleita. Tätä hommaa aloittelimme jo torstai-iltana.

Ensi viikon aikana timpuri jatkaa kattojen alaslaskujen tekoa. Työlistalla myös yläkerran aulan seinien ja katon panelointi (katto odottaa piippua jota tullaan tekemään viimeistään keskiviikkona). Lisäksi IV-putket tarvitsisivat pari reikää lisää ullakon puolelle. Loppuviikosta pitäisi purkaa telineet ja rakentaa rappusaukkoon kaiteet. Lauantaina pitäisi sitten vähän siivoilla paikkoja sunnuntain taloesittelyä varten :)


Tässä vielä kuva valmiista seinästä. Valitettavasti ilmassa leijuva pöly pilasi kuvan, enkä sitä huomannut kun vasta kotona. Seinässä ei siis ole valkoisia täpliä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti