sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Talon ja takan pinnoitus

Takan tekijät tulivat lauantaina aloittelemaan takan pinnoitusta graniitilla. Ja ihan hyvin homma etenikin jo yhden päivän aikana, vaikka aikamoista palapelin tekoa tuo on kun melkein jokaista kiveä on täytynyt jollain tavalla leikellä. Tässä tilannekuva.
Lauantaina aloitettiin myös talon sisäpintojen päällystäminen. Lehtosen Jarin kanssa käytiin vähän asioita läpi työmaalla, ja valmistelin yläkerran aulan katon paneloita varten laittamalla lautoja kattoon panelien kiinnitystä varten. Puupanelit haetaan maanantaina Rautiasta. Jari siirtyy keskiviikkona meidän työmaallemme, ja aloittelee hommiaan mm. alakattojen runkojen teolla.

Ulkopuolen pinnoittamista, eli julkisivumuurausta kävin myös läpi yhden muurariehdokkaan kanssa. Homma voisi alkaa jo pääsiäisen jälkeen jos säät sen sallivat. Katsotaan miten käy, koska Lujan pitäisi myös sitä ennen saada seiniin porattua tiilimuuraussiteet kiinni.

Tasoiteurakka on muuutamia viimeistelyhommia vaille valmis. Vähän menee tämäkin aikataulusta ylitse, mutta eiköhän siitä selvitä. Pahin ongelma on yläkerran aulan seinän viimeistely, jotka toivon mukaan saadaan alkuviikosta tehtyä. Seinä pitäisi saada maalattua kahteen kertaan alkavan viikon aikana, koska sitten eteen nousee piippu joka hieman häiritsee maalausta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainoskommentit ja suoraan yrityksiin linkittävät kommentit poistetaan. Jos haluat ostaa mainostilaa, ota yhteyttä.