torstai 8. huhtikuuta 2010

Tilannepäivitys

Talolla työt etenevät kovaa vauhtia. Timpurimme Jari on paneloinut kattoja hurjaa tahtia, ja enää ei paljoa puutu. Sähköurakoitsija on kytkenyt keskuksen paikalleen ja nyt tulee taloon sähköä ihan "oikeaakin" reittiä. Osaan pistorasioista on myös kytketty sähkö niin ei tarvitse niin paljon leikkiä jatkojohtojen kanssa. Johtoja ja rasioita on myös vedetty niiltä osin mitä on puuttunut. Nyt pitäisi saada putkimieskin tontille tekemään IV-kanavat loppuun, niin päästäisin rakentamaan yläkerran vessaan kotelot putkien ympärille, ja maalaamaan ja panelomaan sekin.

Maria kävi tänään talolla kittaamassa aulan seiniä, jotta niitä pääsisi huomenna maalaamaan. Vessojen lisäksi pelkästään alakerran aula ja kodinhoitohuone on enää maalaamatta. Isäni oli käynyt maalamassa ullakolla. Lattia tasoitettiin viime viikolla, ja tarkoitus oli maalata lattia ja päätykolmiot valkoisiksi helpottamaan niiden hoitoa, ja vähentämään pölyämistä. Ja varmaan se lisää tilan valoisuuttakin kun on pinnat valkoista eikä harmaata.

Kävimme Isku keittiöiden myyjän kanssa vielä lopullisesti kertaamassa toimitussisällön, ja nyt on keittiö tilattu. Toimitusaika toukokuun puoliväli. Tilasin myös lasisen liukuoven pukuhuoneen ja pesuhuoneen väliin. Lopulta toimittaja löytyi Klaukkalasta rautakaupan naapurista. Saunan ovea olen hakenut, ja lähetin sellaisesta tarjouspyyntöä ennen pääsiäistä, mutta ei ole vielä kuulunut vastausta. Ehtisiköhän huomenna soittelemaan perään... Työt häiritsevät taas kerran muuta elämää ;)

Julkisivumuuraus olisi tarkoitus aloittaa parin viikon päästä, ja telineistä olen kysellyt tarjouksia. Niitä on luvattu huomiselle. Jäi tämäkin nyt vähän liian myöhäiseksi. Joka ilta kun lasten nukkumanmenon jälkeen pääsee koneelle on aina iso lista asioita mitkä pitäisi saada kiireellisesti hoidettua. Ongelmana vaan se, että ne vähemmän kiireelliset tuppaavat unohtumaan vaikka yritän nykyään kirjoittaa lapulle heti kaikki mitä tulee mieleen että pitäisi tehdä. Enpä ole aiemmin joutunut turvautumaan muistilappuihin. Joko olen tullut vanhaksi, tai sitten on vaan ihan liika asioita mitä pitäisi yrittää hoitaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainoskommentit ja suoraan yrityksiin linkittävät kommentit poistetaan. Jos haluat ostaa mainostilaa, ota yhteyttä.