perjantai 2. huhtikuuta 2010

4000 kävijää

Kävijälaskuriin napsahti 4000 täyteen tänään. Kävijämäärät ovat olleet kasvussa sen jälkeen kun muutamat talonrakentajat ovat laittaneet linkkiä omaan blogiinsa. Itsekin löysin tämän "ringin" kautta muutamia ihan mielenkiintoisia seurattavia blogeja, jotka lisäsin tuohon vasempaan laitaan listaksi. Blogilista.fi ohjaa myös jonkin verran kävijöitä tänne.

Edelliseen tuhanteen kävijään meni 1,5 kk, ja nyt meni enää vähän päälle 2 viikkoa. Tällä hetkellä blogia käy lukemassa joka päivä keskimäärin 60 henkilöä. Näistä noin neljännes on sellaisia jotka ovat aiemminkin käyneet blogia lukemassa. Tämä tieto perustuu tosin cookie seurantaan, joten jos jotkut siivoavat keksejä ahkerasti ei tuohon hirveästi voi luottaa.

Tänään olimme talolla maalailemassa seiniä. Kesäkuussa neljä vuotta täyttävä Toivo poikamme sai maalata oman huoneensa seinää, ja hienoa jälkeä Toivo saikin tehtyä. Me vanhemmat maalasimme vain tylsiä yksivärisiä seiniä, mutta hyviä niistäkin tuli :) Täytyy laittaa kuvia seinistä huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainoskommentit ja suoraan yrityksiin linkittävät kommentit poistetaan. Jos haluat ostaa mainostilaa, ota yhteyttä.