torstai 22. heinäkuuta 2010

Talousrakennuksen lattiavalu, ja muita hommia

Tänään tehtiin viimeinkin talousrakennuksen lattiavalu. Styroksit ja raudoitukset tehtiin taas omin voimin. Eniten haasteitta tuotti tallin oven edustan lisäraudoitukset, mutta niistäkin selvittiin. Tänään sitten iltapäivällä suoritettiin lattiavalu, jossa ei kauaa mennyt kun lattia-alaa oli vain 39 m2. Nyt on lattia kuivumassa, ja tällä säällä luulisi nopeasti kuivuvankin. Mutta nyt taas on yksi isompi homma saatu tehtyä, ja kohta voi sitten alkaa kantaa jo tavaraakin varaston puolelle.

Töitä on tehty, vaikka blogia ei ole ehtinytkään päivittämään. Koko ajan on jotain pientä puuha tai tavaroiden järjestelyä. Huonekalut on kaikki hankittu, vielä keittiön baarijakkarat odottavat kasaamista. Kesäloma loppui, ja normaalit työt alkoivat tällä viikolla, mikä hieman häiritsee raksailua :) Eniten kesken on edelleen piha, katsotaan jos säät sallisivat istutusten tekoa kohta puolin.

Minulla olisi tässä mielessä parikin hyvää aihetta blogikirjoituksille, mutta aikaa ei vain tunnu olevan. Ja illalla ei sitten enää jaksa... Tuttu tilanne varmaan muillekin rakentaja-blogaajille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainoskommentit poistetaan. Jos haluat ostaa mainostilaa, ota yhteyttä.