lauantai 16. lokakuuta 2010

Laatoitus valmis!

Nyt on sitten koko etupiha laatoitettu! Tasan neljä viikkoa sitten työ alkoi, ja aika tiivisti työtä on tehty lähes kaikki illat ja viikonloput. Neliötä tuli arviolta 167 m2, ja kiviä meni n. 6000 kpl. Alue hieman laajeni alkuperäisestä, kun kunta tekikin tien reunan n. metrin verran kauemmas kuin piti. Mutta kun olin tilannut kaikki lavat täysinä, jäi lavan puolikkaista yli juuri sen verran, että saatiin alue loppuun asti tehtyä. No ihan viimeisessä nurkassa alkoi iskeä kivipula, ja jouduin hieman purkamaan aluetta parista kohtaa ja vaihtamaan kiviä kun isot sauvakivet (28x14 cm) loppuivat kesken vähän turhan aikaisin.

Tässä kuvat viimeisestä kivestä ja lopputuloksesta:

Ilta ehti taas pimetä, joten täytyy ottaa huomenna paremmat kuvat. Hieno tuosta pihasta tuli, vaikka oli siinä työtäkin. Kuten kuvasta näkyy ei kiviä jäänyt hirveästi yli. Kaikki perusharmaat kivet menivät, ja mustia pieniä sauvakiviä (21x7 cm) jäi yksi kokonainen ja yksi melkein tyhjä lava. Tuo yksi kokonainen lava oli itseasiassa ylimääräinen. Piti tulla 22 lavaa ja 23 tuli. En lähtenyt palauttamaan kun ei näkynyt laskullakaan ;)

Tuo ylijäänyt lava pisti nyt vielä miettimään uusiksi takapihan puolen "polkua", eli n. 5x1,5 metrin kaistale terassilta talon kulmalle. Alunperin oli ajatus pistää siihen liuskekiviä, mutta nyt aloimme miettimään josko kuitenkin käyttäisimme näitä kiviä, ja tekisi niistä jonkinlaisia kuvioita tuohon. Täytyy ideoida :)

Niin ja tänään saimme ensimmäistä kertaa ajettua auton talliin. Piha kesti ja ovesta mahtui sisään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainoskommentit ja suoraan yrityksiin linkittävät kommentit poistetaan. Jos haluat ostaa mainostilaa, ota yhteyttä.