maanantai 25. lokakuuta 2010

20000 kävijää laskurissa!

Tänään klo 14:21 pyörähti blogin kävijälaskuriin pyöreä 20000! Kesäkuun 24. päivä meni 10000 rikki, eli melkein tasan neljä kuukautta meni tähän toiseen kymppiin. Logi paljastaa, että 20 000. kävijä tuli Turun suunnalta :)

Blogi avautui elokuussa 2009, ja yksittäisiä sivunlatauksia on logiin kirjautunut 43 882 kappaletta. Vierailijalaskuri laskee siis kävijöitä, eli jos yksi henkilö lukee blogista kymmenen artikkelia samalla käynnillä lasketaan hänet vain kerran, vaikka sivunlatauksia tulikin 10 kappaletta. Tunnin verran on tuo seurantakeksi voimassa, sitten kävijä lasketaan taas uutena. Ja kummassakaan näistä lukemista ei ole mukana omia vierailuja sivuilla. Blogia käy päivittäin lukemassa tällä hetkellä keskimäärin 90 henkillöä päivässä. Sivunlatauksia tulee n. 200. Eli keskimäärin jokainen kävijä käy pääsivun (tai sen kirjoituksen lisäksi johon tuli suoraan) lukemassa jonkun toisenkin sivun.

Logeja on aina välillä hauska lueskella. On ihan mukava katsella esim. millä hakusanoilla ihmiset blogin löytävät, tai kenen "tutun" blogin kautta he tänne päätyvät. Google.fi on suurin sivustolle liikennettä ohjaava sivu. Ja yleisin hakusana näyttäisi olevan "Talo Värjölä", eli jollain tavalla tuttuja nämä ihmiset taitavat olla :) Koti Lahelaan blogin hyvin kattava blogilista onkin sitten toiseksi suosituin reitti blogiin, voittaa jopa Google.comin joka on vasta kolmantena :) www.blogilista.fi ja Projekteista isoin-blogi ovat sitten seuraavina listalla.

Tämä blogin kirjoittaminen on ollut ihan hauskaa puuha, ja monien lukijoiden kanssa olen käynyt sähköpostikirjeenvaihtoa eri rakentamiseen liittyvistä aiheista. On ollut myös mukava löytää muiden rakentajien blogeja ja vaihtaa kokemuksia kommenttien kautta. Monia blogin lukijoita on tullut myös tavattua taloesittelyissämme. Vaikka talo onkin jo periaatteessa valmis, riittää tekemistä vielä pitkäksi aikaa, ja niin myös blogiin kirjoitettavaa. Pari yleisempää rakentamiseen liittyvää blogikirjoitusta on suunnitelmissa (yksi jo draftinä aloitettuna), ja jos ei muuta niin talon sähkönkulutusta tulen seuraamaan kuukausittain. Eli kannattaa käydä täällä kurkkimassa jatkossakin :D

Kiitoksia kaikille, jotka blogiani seuraavat! Kommentteja saa kirjoitella enemmänkin, ja sähköpostiosoitekin on tuossa vieressä jos joku asia herättää isompia kysymyksiä :)

2 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Onnittelut 2-kymppisestä! Jatkossakin seuraan mielenkiinnolla, miten asumisenne lähtee rullaamaan uudessa kodissa. Perästä tullaan!

Anonyymi kirjoitti...

Blogiasi on mukava lukea, koska kerrot rakentamisvaiheista usein ja selkeästi. Kaikki päivitykset tulee luettua :) Meille raksaprojekti vasta aluillaan...

Lähetä kommentti

Mainoskommentit ja suoraan yrityksiin linkittävät kommentit poistetaan. Jos haluat ostaa mainostilaa, ota yhteyttä.