torstai 18. helmikuuta 2010

Tilannepäivitys

Työmaalla tasoitetyöt etenevät. Tasoiteporukka on tehnyt töitä parhaimmillaan viiden miehen voimin, ja homma kuulemma etenee hyvää vauhtia. Alunperin oli puhe, että helmikuun aikana on homma tehty, joten katsotaan miten käy. Vielä on viikko aika :)

Takan asentajalle seuraava homma olisi hormin kasaaminen, mutta sen kanssa päätettiin odottaa tasoitetöiden valmistumista, ettei tehdä piippua turhaan seinän eteen häiritsemään. Eihän tuolla niin kiire ole, kun takan pitäisi kuitenkin antaa kuivua kolmisen viikkoa muurauksen jälkeen ennen ensimmäistä lämmitystä. Hormin asennusta haittaa myös se, ettei katolle oikein pääse kun tikkaat puuttuvat ja toisaalta siellä on varmaan yli puoli metriä lunta... Homma jatkuu maaliskuussa.

Maaliskuussa pitäisi sitten alkaa myös IV-putkien laitto ja seinien ja kattojen pinnoitus. Vähän jo noita pintamateriaaleja olemme miettineet ja laatat on jo valittu. Pitäisi vielä löytää sopiva ja hyvän hintainen kattopaneli ja parketti. Seinät varmaan pääasiassa maalamme, kun ei sisustuskierroksella löytynyt mitään sellaista tapettia mikä olisi pakko saada johonkin. Sauna ja pukuhuone saavat seinille puuta, ja suihkuhuone toki laatoitetaan. Vessoihin oli ajatus laittaa seinien alaosa n. metriin asti puupanelia ja loppu maalata. Katsotaan miten tässä vielä mieli muuttuu matkan varrella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti