sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Lisää seiniä odotellessa

Talossa on nyt tosiaan ensimmäisen kerroksen seinät pystyssä, ja ontelolaatat päällä. Huomenna suoritetaan onteloiden saumavalut, ja toivon mukaan kaikki sähköputkitukset on nyt kunnossa niiltä osin mitkä jäävät saumavalujen alle.

Lumisade ja kevyt pakkanen iskivät Etelä-Suomeen, ja talo on saannut tästä syystä hieman suojavarustusta päälle. Ikkuna- ja oviaukot on peitetty muoveilla, ja talon päälle on vedetty pressu. Sisälle on laitettu kaksi lämmitintä, jotta rakenteita saataisiin hieman lämmitettyä ennen betonivaluja, ja jotta jo tehdyt saumavalut kuivuisivat paremmin. Talon ympärille on myös kasattu telineet, joita tarvitaan kun asennukset nousevat ylemmäs.

Maanantaina tehdään siis ontelolaatottojen saumavalut. Tiistaina pitäisi tulla tontille toisen kerroksen seinät, ellei nyt sitten räntäsäde iske päälle ja pakota siirtämään asennusta. Jos aikataulu pitää, torstaina pitäisi tulla tontille seuraavan kerroksen ontelolaatat, ja ne pitäisi nostella paikoilleen. Samalla olisi tarkoitus tehdä myös porraselementin asennus. Saa nähdä miten käy jos sääennusteet pitävät paikkansa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti