perjantai 25. helmikuuta 2011

40000 kävijää

Pikainen statisitiikkapäivitys taas uuden kymppitonnin kunniaksi :) Blogin kävijämäärät ovat pysyneet suunnilleen samoissa viimeiset pari kuukautta, vain pientä nousua. Viimeisen kuukauden keskiarvona blogia on käynyt lukemassa 197 kävijää päivässä. Sivunlatauksissa meni eilen rikki 90 000 latauksen rajapyykki, sopivasti samaan aikaan.

Kävijöitä tulee eninten Googlen kautta (fi&com), ja suosituimmat hakusanat ovat 'Värjölä' ja 'Talo Värjölä'. Suomenkielinen Google arvaa jo 'Talo V':llä, että tänne ollaan tulossa :D Googlen lisäksi kävijöitä tulee myös tutuista blogeista. Koti Lahelaan, Louhikoto ja Projekteista Isoin ovat suurimpia liikennetta tänne ohjaavia sivuja Google jälkeen.

3 kommenttia:

Duke E kirjoitti...

Kutsuisin sinut Rakentajien Facebook ryhmään (http://www.raksakimppa.com)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä taitaa Suomen ainoa ns. passiivitalokohde, joka A on vähän epäonnistunut ja B kertoo ilmeisen rehellisesti kokemuksistaan!

Toinen on passiivi.fi, siellä tosin ei ole raportoitu ongelmista.

Onko Teihin oltu yhteydessä viranomaisten taholta? Teidän kohteesta tulisi ottaa oppia, kun näitä rakentamismääräyksiä kiristellään.

Mitä mieltä itse olette?

Tapani Värjölä kirjoitti...

Kyllähän tässä yritän kertoa asioista niin kuin ovat, niin muiden ei tarvitse tehdä samoja virheitä :)

En ole saannut mitään "virallisia" yhteydenottoja minkään viranomaisten taholta. Lehdistön puoleltakaan ei ole ollut kiinnostusta kuin yhden jutun verran, ja sekin tuli kun puolivahingossa menin toritapaamisessa kertomaan juuri rakentaneeni talon :)

Lähetä kommentti