torstai 24. kesäkuuta 2010

Talo "valmis". Paljon kuvia, ja 10000 kävijän raja sopivasti rikottu :)

Keskiviikkona timpurimme teki viimeisen työpäivän talollamme. Paljon oli pieniä viimeistelyhommia vielä jäänyt viimeiseksi päiväksi, mutta lopulta Jari sai suunnilleen kaikki hommat tehtyä, keräsi tavarat kasaan ja poistui paikalta. Samalla tuli sitten tehtyä loppusiivousta kun piti saada Jarin suojalevyt pois ja hoidettua pölyjen imuroinnit Jarin työmaaimurilla. Kestää kuitenkin paljon paremmin sahanpuruja jne kuin tavallinen imuri.

Mutta suojalevyjen alta kuoriutui esiin parketti, laatoitukset, ja ihan asuttavan näköinen talo. Paljon on vielä työkaluja, ruuveja jne. levällään. Tavarat hakevat paikkaansa ja huonekaluja puuttuu. Pari listoitushommaa jäi myös itse tehtäväksi, ja muutenkin omin voimin tehtäviä viimeistelyhommia löytyy työlistalta enemmän kuin tarpeeksi. Piha on myös yksi kaaos, ja se pitäisi saada siivottua ennen kuin pihaurakkaa aloitellaan ensi viikolla.

Blogin kävijälaskurissa pyörähti 10000 kävijän raja rikki tänään. Ihan sopivasti näin muuton kunniaksi :) Blogin kirjoitus jatkuu kyllä vaikka talo nyt onkin melkein valmis. Pitäähän ne pihatyötkin dokumentoida, ja on tuossa vielä muutamia vinkkejä annettavana jne. Ja sitten kun saadaan lämmitysjärjestelmä lopulliseen kuntoon (talo on vielä suoralla sähkölämmityksellä kun IVLP ja aurinkokeräimet puuttuvat...), pitää toki raportoida sähkön ja lämmitysenergian kulutusta jne. Nähdään sitten tuliko tästä talosta passiivitalo vai ei :)

Mutta, niitä luvattuja kuvia. Ihan joka huonetta ei viitsinyt kuvata kun on enemmän romukasoja kuin asuttavia tiloja, mutta tässä nyt jotain näkymiä taloon:

Olohuone, "hieman" tyhjä huonekalujen puutteessa
Ruokailutila. Pöytä kutistui jotenkin kummallisesti matkalla Leppävaarasta Klaukkalaan :)
Keittiö. Kaipaisi siivousta.
Ja mikro on työmaajäämistöä. Oma on vielä Leppävaarassa.

Olohuoneen takkaseinä ja näkymä eteiseen päin.
Takan toiminta testattiin eilen. Tuli paloi, ja savut menivät hormissa ulos :)
Eteisen kaapisto
Yläkerran aula
Suihkut
Sauna

Ja saunan testikäyttäjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti