torstai 3. kesäkuuta 2010

Kiirettä pitää, valmista syntyy

Eipä tässä ehtisi omia töitä tekemään ollenkaan tällä hetkellä. Pitäisi viettää talolla kaikki päivät ja illat. Ja vielä riittää suunniteltavaa ja hankitojen miettimistäkin. No, pakko luottaa ammattilaisiin että hommat hoituvat. Ja kyllähän ne hoituvatkin :)

Keittiöstä puuttuu enää muutamia kaapinovia ja laatikoiden etulevyt. Laatoitus on viimeistä silausta valille valmis.Yläkerran vessakin sai viimein laatat lattiaan, joten sisältä alkaa kaikki näyttää oikein hyvältä. Vessoista puuttuu vielä kiintokalusteet.

Nyt kaivattaisiin talolle eniten putkimiestä tekemään omat työnsä. Ja sähkäri toivon mukaan hoitaa hommansa lupaamallaan aikataululla. Nämä työt ovat nyt tällä hetkellä suurin este muuttoluvan saamiselle.

Ulkona parvekke on valmis. Eilen hitsattiin paikalleen myös metallipalkit terassin rungoksi. Tänään tai huomenna timpurit pääsevät sitten tekemään terassin lattian. Viikonloppuna olisi tarkoitus heidän tehdä portaiden päällystys ja kaiteet.

Luja Kivitalot pitää talollamme talonäytöksen näillä näkymin sunnuntaina 13.6. Tarkka aika ei ole vielä tiedossa, mutta varmaan iltapäivällä/illalla. Mutta jos haluaa tulla katsomaan taloa, niin kannattaa merkata päivä kalenteriin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mainoskommentit poistetaan. Jos haluat ostaa mainostilaa, ota yhteyttä.