keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Talo Värjölä Vartissa

Kaupunkilehti Vartti teki jutun meidän talostamme. Juttu löytyy keskiviikon 5.1 lehden Nurmijärven, Hyvinkään ja Keski-Uusimaan painoksista. Jos kyseinen lehti ei tullut kotiin asti, niin jutun voi käydä lukemassa Vartin digilehdestä: http://static.metrolive.fi/nakoislehdet/vartti/NU/VAR20110105/

Yksi painovirhe oli juttuun livahtanut, kun talon pinta-alasta oli pudonnut ykkönen edestä, enkä nyt tuota kosketusnäyttöä meidän talon aivoiksi sanoisi. Jutun teksti kävi oikoluvussa, mutta kuvatekstit eivät :)

3 kommenttia:

mlp kirjoitti...

Hyvä artikkelihan tuo oli. Vähän pisti silmään isännän paksu villapaita ;-)

Näyttää teilläkin UFOX hyrräävän talviaikaan. Itse laittelin makkareihin ufoxit kosteuskytkimien taakse (http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=262693&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3080000&compartmentId=3080200&categoryId=3080202 )

Kostuttimet päälle kuin mennään nukkumaan ja aamulla pois (jos muistetaan). Ennen noita kosteusvahteja teho oli makuuhuonekäytössä liian suuri (ikkunan alareunat kostui yli 15 asteen pakkasilla) ja teho muualta talosta ei vaikuttanut makkareihin juuri yhtään mitään (vastatuuli IV-tuloista).

Meillä nuo muksut nukkuu (ja itse myös) paljon paremmin kun ilma on kosteampaa. Puhumattakaan sitten kun iskee flunssa...

Jonna kirjoitti...

Kiva kirjoitus! :)

Tapani Värjölä kirjoitti...

En kommentoi paitavalintaa :P

Ufoxi hankittiin tuossa alkutalvesta kun kosteusmittarin lukema tipahti alle 10%. On tuonnut helpotusta, tosin sähköä syö pirusti. Laskin, että tuo yksi Ufoxi täydellä teholla 24/7 kuluttaa yhtä paljon sähköä kuin mitä meillä menee muuten taloussähkönä... No kohtuudella on tuota käytetty, ja ilmankosteus on ollut 30-35%. Toinen pienempi malli on varalle makuuhuoneisiin käytettäväksi, ja on välillä pidettykin öisin päällä jossain huoneessa.

Lähetä kommentti

Mainoskommentit poistetaan. Jos haluat ostaa mainostilaa, ota yhteyttä.