torstai 15. lokakuuta 2009

Talousrakennuksen seinät valmiit

Tänä aamuna suoritettiin talousrakennuksen seinien toinen ja viimeinen betonivalu, ja olimme Toivon kanssa työmaalla tapahtumaa seuraamassa. Betoniauto oli tontilla heti seitsemältä, ja puoli tuntia myöhemmin alkoi valu. Pakkasta oli tontilla pari astetta, mutta eipä se valua estänyt. Vajaan tunnin jälkeen oli seinistä kierretty n. 3/4, ja siinä vaiheessa loppui autosta betoni. Lisää betonia tilattiin tontille, ja työmaalle tuli vajaan tunnin tauko.
Autotallin seinät ovat nyt sitten valmiit. Työmaalla ei tapahdu mitään suurempaa ensi viikon aikana, vaan odotellaan sokkelielementtejä. Sokkelielementtien asennus on suunniteltu tapahtuvan maanantaina 26.10. ja saman viikon keskiviikkona pitäisi tulla sokkelien päälle ontelolaatat tuulettuvan alapohjan päälle.

Työmaa hiljenee viikoksi, mutta rakennesuunnittelupuolella työstetään kovaa vauhtia yläkerran seinäelementtejä ja muita kuvia, ja elementtitehtaalla tehdään seiniä sitä mukaa kun kuvia saadaan. Sähkösuunnittelu on viimeistä silausta vaille valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti