keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Alkuviikon tapahtumia

Kävin maanantaina pankissa varmistamassa rahoituksen. Rahaa pitäisi olla saatavilla kunhan vaan toimitamme panttikirjan pankille, eli talon rakentamisen edellytykset alkavat olla kasassa. Tiistaina kävin viimeistelemässä ikkunatilausta, ja lopullinen tilauspaperi pitäisi tulla allekirjoitettavaksi viikon loppupuolella. Ikkunat toimittaa Lammin Ikkuna, jonka Watti Eko ikkunoiden U- ja E-arvot ovat parhaat mitä markkinoilla on. Turha sitä huonompia hankkia ;)

Sähkösuunnitelmien ensimmäinen luonnos valmistui maanantaina, ja sen kävin tiistaiaamuna tarkistamassa suunnittelijan kanssa. Pientä viilausta vaille, ja loppuviikosta pitäisi olla jo parempi luonnos valmiina. LVI suunnittelija on myös luvannut kuvat loppuviikolle.

Tänään tapasin tontilla urakoitsijan, joka tulee tekemään talon pystytyksen. Samalla sovimme, että he hoitavat myös pohjatyöt, eli nyt saman firman (Rasapuu Oy), pitäisi hoitaa kaikki hommat alkaen kuopan kaivuusta siihen asti kunnes talossa on ikkunat kiinni ja tiilikate katollla. Ei pitäisi sitten tulla epäselvyyksiä jos kuopan kaivamisessa on tehty jotain pieleen :)

Timo oli tehnyt alkuviikon aikana hienon puidenkaato urakan tontilla, ja iso osa jäljellä olleista puista on nyt kaadettu. Olimme tänään illalla tontilla taas pari tuntia kantamassa puita ja oksia kasaan. Lauantaina jatketaan, ja silloin pitäisi saada tontti lopullisesti siivottua, sillä maanantaina kunnan mittamiehet tulevat merkitsemään talon paikan.

Lopuksi vielä pari tilannekuvaa tontilta. Kuten kuvasta näkyy, nyt on tontilla myös kyltti kertomassa rakennusprojektista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti