tiistai 8. toukokuuta 2012

Tervetuloa Lelukutsuille :)

Hyödynnetään nyt tätäkin kanavaa uuden sivutoimen markkinoinnissa. Aloitin tässä nimittäin juuri lelumyyjän hommat ;)

Leikkien on opettavaisiin leluihin ja peleihin erikoistunut suomalainen yritys joka maahantuo ja myy laadukkaita leluja kaikenikäisille lapsille. Lelukutsut on Leikkienin sosiaalinen myyntikanava, jossa yhdistyvät iloinen leikki ja yhdessäolo sekä mahdollisuus tutustua laadukkaisiin ja opettavaisiin Leikkien leluihin. Lelukutsuilla oppimiskonsultti esittelee lelukutsujen tuotevalikoiman ja kertoo minkälaisia oppimista tukevia ominaisuuksia leluissa on. Lisäksi oppimiskonsulttimme kertoo yleistä lasten leikkiin, leluihin ja oppimiseen liittyen sekä lelujen turvallisuudesta ja hyvien lelujen ominaisuuksista. Jos kutsuille osallistuu lapsia, saavat he kutsujen ajan leikkiä vapaasti kaikilla leluilla. Koska lapset ovat lelujen parhaita asiantuntijoita, olisi toki ihanteellista jos lapset olisivat mukana :) Jokaiset kutsut ovat kuitenkin erilaiset ja toteutamme kutsut järjestäjän toiveiden mukaisesti. Riippuen paikalle tulevien lasten iästä, voidaan kutsuilla esimerkiksi painottaa erityisesti Smart Gamesin opettavaisten logiikkapelien tuoteryhmää.

Lelukutsuilla on aina voimassa tarjouksia joita et muualta saa ja suurin osa kutsujen tuotteista on Leikkienin yksinoikeustuotteita, joita et kaupoista löydä. Kutsuilla tehtävät tilaukset voi maksaa suoraan oppimiskonsultille joko käteisellä tai laskulla, eli kutsujen järjestäjän ei tarvitse huolehtia maksujen keräämisestä. Kutsujen tilaukset toimitamme suoraan lelukutsujen järjestäjälle postin kotiinkuljetuksena. Lelukutsujen järjestäjä saa valitsemastaan tuotteesta 25 %:n alennuksen sekä mahdollisia kiitoslahjoja kutsujen myynnin perusteella.

Lelukutsut voidaan järjestää joko arki-iltana tai viikonloppuna. Aikaa kutsuille on hyvä varata 2-3 tuntia. Lisätietoa lelukutsuista, sekä esitteet kiitoslahjoista ja tarjouksista löydät ao linkin takaa:


Toimin nyt siis oppimiskonsulttina pääkaupunkiseudulla, joten jos kiinnostuit ja asut kohtuullisen ajomatkan päässä Nurmijärveltä niin ota yhteyttä :) Tämän blogimainoksen bonganneille voin luvata vielä kaupan päälle extralahjan kun muistat mainita asiasta kutsuja varatessa. (Tarjous voimassa niin kauan kun extralahjoja riittää, toimi siis nopeasti ;)
Lelukutsupostia voi lähettää minulle osoitteeseen tapani.varjola at lelukutsut.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti