maanantai 30. toukokuuta 2011

Terassille katto, osa 1

Tänään alkoi sitten terassin katon rakentaminen. Tarvikkeet saatiin haalittua kasaan jo viime viikon lopulla, mutta ei sitten ollut viikonloppuna sopivaa aikaa raksailuun. Tänään sain taas kerran isäni raksakaveriksi, ja aloitettiin koolinkien oikeaan mittaan sahaamisella ja paikalleen asentamisella.

Kuvassa taka-alalla näkyvät myös katemuovit. Näiden pitäisi olla sitten kunnon tavaraa eikä mitään rautakaupan halpislevyä. Saa nähdä. Vähän päälle kaksi tuntia kaikkinensa meni suunnitteluun, sahailuun ja puiden paikalleen laittoon. Ja otsalauta myös laitettiin eteen. Pääsi hyödyntämään raksajäämistön lautakasaa kun jäi iso kasa valkoista lautaa yli tallin katoksen päällystämisestä.

Terästolpat kuuluivat talopakettiin. Varmaan olisi saanut kehikon aika paljon halvemmalla puusta tehtynä, mutta nämä tolpat nyt tulivat jotenkin huomaamatta mukaan pakettiin kun tilasin parvekkeen tolpat. No, ovat ainakin tukevat ja saman näköiset kuin nuo viereiset tolpat. Keskiviikkona olisi tarkoitus jatkaa muovilevyjen asentamisella. Katsotaan millainen urakka siitä saadaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti