lauantai 29. toukokuuta 2010

Raksalauantai

Kuten arvata saattaa, lauantai meni raksahommissa. Aloitimme päivän käymällä Bauhausissa valaisinostoksilla. Sieltä sitten Klaukkalaan, lapset mummin hoitoon ja Rautiaan. Vasta puolen päivän aikaan pääsimme talolle, mutta loppupäivä meni työntouhussa.

Tämän päivän työlistalla oli sisäportaiden kaidepuiden petsaaminen, ja parvekkeen kaidepuiden maalaaminen. Jälkimmäistä ei ehditty aloittamaankaan. Totesin tosiaan portaiden kaiteiden kanssa, että kannattaa kasata ne itse metritavarasta. Halvin kaidetarjous oli 1670 euroa, ja se siis sisälsi puutavarat petsattuna ja oikean mittaisina. Asennus olisi ollut erikseen tuntityönä. Puukeskuksesta vastaava puutavara metritavarana saatiin hintaan 280 euroa. Siihen päälle petsipurkki 13,50 Rautiasta ja pensseli päälle, niin jäi vielä omalle työlle ihan hyvä hinta. No meni siinä timpureilta joku tunti kun pätkivät puut oikeaan mittaan, mutta eiköhän tässä saa itse tekemällä taas tonnin säästettyä. Puutavarat on nyt pääasiassa petsattu. Tosin ne joutuu käsittelemään vielä toiseen kertaan ennen kuin ne voidaan asentaa paikoilleen. Tässä kuva kaidepuista
Keittiössä on alkanut kaappien välitilojen laatoitus. Ensimmäinen pieni seinänpätkä on jo valmis.Alkaa olla kalusteasennukset muutenkin aika hyvällä mallilla.

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hyvännäköinen tuo välitilan laatta

Kristiina kirjoitti...

Wau mikä keittiö! Oikein tyylikäs:)

Tapani Värjölä kirjoitti...

Juu kyllä tuosta keittiöstä ihan hieno tuli :)

Lähetä kommentti