perjantai 21. toukokuuta 2010

Loppumaton työjono

Viimeisen viikon aikana on ollut päällä koko ajan aivan liikaa kiireellisiä hommia mitkä pitäisi saada tehtyä mielellään heti. Kaikki mahdolliset tunnit onkin suunnilleen mennyt talolla, ja lauantaina on edessä täysi työpäivä.

Nyt kun ulko-ovet ovat paikallaan, pitäisi niiden tiivistysteipit saada betonirunkoon kiinni. Teippien liimaaminen on nopeaa, mutta ennen sitä pitää leikata tai poistaa asennuskiiloja ja ylipursuneita uretaaneja, sekä korjata oviasentajan rikkomia tiivistysteippejä. Ja tämä kaikki pitäisi tehdä sen verran tarkasti, että en halua tätä kenellekään delegoida. Eilen tein parvekkeen oven teippausta varmaan pari tuntia kaikkinensa. Sitten olisi jonossa myös kaikenlaisia maalaushommia, ja pitäisi käydä kaivamassa alapohjasta Elisan talokaapeli ja työntää taloon sisälle, kun ensi viikolla pitäisi tulla asentajat tekemään ADSL- ja kaapeli-tv liittymät kuntoon. Ja jonkun pitäisi myös alkaa miettimään mitä tuolle pihalle tehdään. Ja sitten kun on vielä aika paljon suunnitelmia jotka ovat ainoastaan omassa päässä mitkä pitäisi saada jotenkin siirrettyä timpureille ja muulle porukalle, niin kiirettä pitää...

Nyt sen huomaa, että olisi tähän väliin pitänyt ottaa töistä pari viikkoa lomaa, mutta kun työtkin painavat päälle, ja eipä niitä(kään) hommia tee kukaan jos itse lomailee... Kiirettää riittää siis. Timpurit tekevät sisustustöitä sellaisella vauhdilla, että välillä tulee kiire saada omat hommat alta pois :)

Tämä kirjoitus on sitten suunnilleen sadas blogikirjoitus. Sadas, jos laskee tuon vasemman laidan blogiarkiston mukaan. Blogin hallintasivusto kyllä on sitä mieltä että näitä on jo 101. eli paha sanoa tarkasti, mutta vähintäänkin sadas :)

Onnistuin muuten tuossa alkuviikosta näköjään pistämään kommenttien moderoinnin päälle blogin asetuksista vaikka ei ollut tarkoitus. Kommentteja olikin jäänyt jonoon, kunnes eilen huomasin tilanteen ja korjasin asetukset. Näin sitä tietotekniikan ammattilainenkin klikkailee asetuksia pieleen kun on liian kiire ja väsy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti