keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Pohjatyöt aloitettu ja muita tapahtumia

Eilen alkoi tontilla taas tapahtua kun paikalle saatiin kaivinkone. Pohjamaat ja kannot oli eilisen aikana poistettu, ja autotallin kuoppa melkein kaivettu. Tänään kävin aamulla Toivon kanssa nopealla tarkastuskäynnillä. Toivo oli innoissaan kun pääsi katsomaan kaivinkonetta toiminnassa ja pääsi myös käymään kaivinkoneessakin.

Keskiviikon aikana myös talon paikka oli melkein kokonaan kaivettu. Huomenna homma jatkuu, sitten alkaa soratäytöt ja salaojien asennus. Varmaan ensi viikolla alkaa sitten talousrakennuksen perustusten valu, ja mahdollisesti myös sokkelin tekeminen. Meltex toimitti tänään tontille kasan salaojaputkia ja muuta asiaan kuuluvaa.


Suurkiitos taas kerran talotyömaan epäviralliselle rakennusmestarille ja valvojalle, Timo-isälle. Hän on tehnyt tontilla 8 tuntista työpäivää ja hoisi mm. ylimäärisen irtolavan ja kuljetuksen puujätteille ja on muutenkin hienosti järjestellyt hommia tontilla. Työmaa on hyvissä käsissä, vaikkei siellä joka päivä pääsisikään käymään :)

Muissa uutisissa: Perjantaina tulevat sähkölaitoksen miehet tontille asentamaan pihakeskuksen, ja maanantaina vesilaitos toimittaa rakentamisen aikaisen vesiliittymän. Rakennesuunnittelija on luvannut rakennekuvat ensi viikon alkuun, jolloin urakoitsija voisi heti aloittaa talousrakennuksen pystyttämisen. Kävimme tänään Iskussa varmistamassa keittiökaupat. Nyt on sitten keittiön hankintasopimus allekirjoitettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti