sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Käynti tontilla

Tänään kävimme taas Toivon kanssa tarkastuskäynillä tontilla. Nyt on molempien rakennusten pohjat kaivettu auki ja täytetty soralla. Sora on melkein koko alueella jo perustuskorkeudessa, vain vähän enää täyttöjä jäljellä. Salaojaputket ja -kaivot on myös asennettu.


Etualalla talon kuoppa, ja taaempana talousrakennuksen paikka. Salaojakaivot merkkaavat suht hyvin talon kulmien paikkoja. Talon kulmien paikkoja merkanneet kepit ovat tosin päässeet hieman siirtymään maanrakennustöiden aikana (vaikka niiden piti olla kaivuualueen ulkopuolella...), joten täytyy toivoa ettei tarkistusmittaus aiheutaa salaojien siirtoja.

Tänään urakoimme Timon kanssa tontille puutavaraa, yhteensä n. 100 kpl n. kuuden metrin mittaisia koolinkeja ja lautoja. Olihan siinä taas kantamista, vaikka rekka hoitikin suurimman osan liikuttelusta :)

Ensi viikon aikana pitäisi pohjatöiden tontilla valmistua, ja sitten odotellaan lopullisia ja hyväksyttyjä perustus- ja rakennesuunnitelmia ennen kuin anturoiden valu voi alkaa. Kuvat on luvattu alkuviikolle, joten katsotaan miten homma etenee.

Seuraavan kerran pääsenkin sitten tontille vasta lauantaina, koska koko viikko menee työmatkalla. Saa nähdä joko siellä alkaa silloin nousta talousrakennuksen seiniä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti